Jump to content


Photo
Question

Why is apps returning null in getProductInfo?

node.js node-steam-user

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 ThePlata

ThePlata

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 26 January 2019 - 09:25 PM

Apps in getproductinfo is returning null but not when I try to access from package. Is something wrong? Is it because I download the dependencies using npm?

Attached Files



#2 Dr. McKay

Dr. McKay

    Developer

  • Administrator
  • 2,212 posts

Posted 27 January 2019 - 12:15 AM

Works fine for me.

 

DTlBa.png



#3 ThePlata

ThePlata

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 27 January 2019 - 06:30 AM

Works fine for me.

 

DTlBa.png

 

This is really weird. When I console log apps, it'll return null but when I console log packages, it returns the exact same output as what you have shown above. Is this some kind of a bug?



#4 ThePlata

ThePlata

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 27 January 2019 - 06:48 AM

Nothing seems to be working for me. When I try client.picsCache, it returns { changenumber: 0, apps: {}, packages: {} } which means my account doesn't have any games at all. How is this possible?



#5 Dr. McKay

Dr. McKay

    Developer

  • Administrator
  • 2,212 posts

Posted 28 January 2019 - 01:21 PM

Are you on v3 or v4?



#6 ThePlata

ThePlata

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 29 January 2019 - 12:25 AM

Are you on v3 or v4?


I'm currently using "steam-user": "^4.0.0-beta.5"". I downloaded it using NPM

#7 Dr. McKay

Dr. McKay

    Developer

  • Administrator
  • 2,212 posts

Posted 29 January 2019 - 01:38 AM

Okay, so there's your problem. As of v4, the first argument in all callbacks is err. Check out the full release notes for all the breaking changes.



#8 ThePlata

ThePlata

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 29 January 2019 - 04:59 AM

Okay, so there's your problem. As of v4, the first argument in all callbacks is err. Check out the full release notes for all the breaking changes.


Ahhhhh, this is why it's happening. I'll try it again once I get back home. Thanks

#9 Royalgamer06

Royalgamer06

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 03 March 2019 - 06:35 PM

@ThePlata, did u try? For me, it seems callback isn't called at all.







Also tagged with one or more of these keywords: Question, node.js, node-steam-user

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users